De Food Valley Expo biedt agrifoodondernemers een unieke kans om nieuwe zakenrelaties te ontmoeten en kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voeding.

Voor wie?
Op de Food Valley Expo komen onderzoekers, experts en mensen uit het bedrijfsleven van de agro-, food-, feed-, en horti sector van over de hele wereld. De Expo maakt deel uit van de Dutch Agri Food Week van 12 tot 25 oktober.

Programma
9.30-10.45uur: Plenaire officiële opening van Food Valley Expo door Maurits Hendriks, de Nederlandse Chef de Mission op de Olympische Spelen in Londen (2012), Sotsji (2014) en Rio de Janeiro (2016). Tijdens de opening vindt ook de bekendmaking van de winnaar van de Food Valley Award plaats.
10.45uur: Start Expo
12.30-13.30uur: Eerste ronde Science to Business. Keuze uit ‘Green Proteins’ door onder meer Rene Floris van NIZO food research of ‘Blockchains in Agfood’ door Deloitte.
14.00-15.30uur: Kick Off Dutch Agri Food Week door Martijn van Dam, staatssecretaris van landbouw
16.00-17.00uur: Tweede ronde Sience to Business. Keuze uit 'Personalized Nutrition', onder meer door FrieslandCampina Innovation Centre en Renger Witkamp van Wageningen University, of 'Food Quality & Safety' door onder andere Masja Nierop Groot van Top Institute Food and Nutrition.
17.00uur: Afsluitende netwerkborrel

Voor meer informatie over het programma, zie de website.

Kosten en registreren
Kaartjes voor de expo kosten €225,- per persoon exclusief BTW, inclusief lunch en drankjes. Voor (PhD) studenten is er een gereduceerd tarief van €50,-.

Registreren kan via de website.

Exposanten
Meer dan 40 exposanten staan op de Expo. Dit varieert van grote multinationals tot jonge, opkomende ondernemingen.

Geïnteresseerd in exposeren? Neem dan contact op met Ilse Dulk van Food Valley NL via ilse.dulk@foodvalley.nl of bel naar 03 17 46 65 13. Meteen een stand boeken kan ook via de website.

Adres
De Food Valley Expo vindt plaats in Congress Centre Papendal, Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem.
Dit artikel afdrukken