Tijdens deze twee dagen gaat het over het groeiende potentieel van plantaardige eiwitten binnen en buiten Nederland. Aan bod komen nieuwe ingrediënten, technologieën, eindproducten, trends, (inter)nationale marktsuccessen en –kansen.

Met op 10 oktober: eiwitten voor de toekomst
De groene eiwitten die in de toekomst gaan groeien, zullen niet alleen de duurzaamheid en gezondheid verbeteren, maar ook helpen bij het opbouwen van een circulaire economie die waarde toevoegt voor zowel consumenten als ondernemers. Op het programma deze dag onder meer Jeroen Willemsen, innovator, duurzaam ondernemer en frontman van de ‘groene’ eiwittransitie en Natascha Kooiman, oprichter van Smaackmakers en een van de initiatiefnemers van Transition Coalition Food.

En op 11 oktober: sport & Voeding
Op 11 oktober staan de nieuwste sportvoedingsconcepten, technologieën, producten en het internationaal vermarkten centraal voor professionals in food, sport en gezonde levensstijl. Op het programma Daniel Tome, hoogleraar Human Nutrition aan het Paris Institute of Technology for life, food and environmental sciences en Mark Tuitert, professioneel schaatser.

Ga naar de website voor meer informatie en om je aan te melden.

Informatie
Datum: 10 en 11 oktober, 2018
Tijd : 09:30 uur tot 18:00 uur.
Locatie : Akoesticum, Nieuwe Kazernelaan 2 D-42, 6711 JC, Ede
Prijs : €95 per dag, Food Valley Society ticket €65 per dag.
Dit artikel afdrukken