Foodexpo.nl is dé vakbeurs voor horeca, recreatie en toerisme van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen, met alles voor professionals onder één dak. Van lokaal geproduceerde streekproducten en horecavakwedstrijden tot speciale dranken en grootkeuken apparatuur.

Foodexpo.nl Zeeland heeft als doel de kwaliteit van de horeca, recreatie en toerisme in Zeeland op zo hoog mogelijk niveau te brengen en te houden.

Kookwedstrijden
Kookwedstrijden zijn een belangrijk onderdeel van het evenement. Niet alleen professionele koks, ook ambitieuze scholieren kunnen de strijd met elkaar aangaan. Er zijn Juniorkampioenschappen en tijdens een van de kook- en bedieningswedstrijden is de Zeeuwse Mossel Trofee te winnen.

Streekproducten
Gedurende beide dagen is er volop aandacht voor Zeeuwse Zilte Zaligheden en lokaal geproduceerde ingrediënten en streekproducten. Ze zijn te proeven op het grote delicatessenplein.

Foodexpo.nl Zeeland is dé plek waar ondernemers (kwaliteitsrestaurants en -hotels en de recreatieve en toeristische sector) en toeleveranciers elkaar kunnen ontmoeten. De beurs is ook een platform dat bedrijfsleven en onderwijs met elkaar verbindt.

Je kunt je gratis toegangskaart hier bestellen.

Informatie
Data: 13 en 14 maart
Tijden: 10-19 uur
Adres: Zeelandhallen, Davinciplein 1, Goes

Voor meer informatie: 0113 - 700 292 of boek hier je stand.
Dit artikel afdrukken