Bij het Foodnote Festival vind je de toekomst en geschiedenis van FOOD. Van ambachtelijke verzamelaars naar de experimentele laboratoria. Ieder tijdperk kent zijn eigen decor en foodtrucks met een bijpassend menu. Pak jij straks een mals stuk vlees van het vuur of ga je voor een futuristisch gerecht bereid door een robot?

Naast goed eten zijn er ook optredens, filmavonden, workshops, lezingen en meer. Lekker eten, fascinerende artiesten, goede muziek en (ont)spannende activiteiten; op Foodnote vermaak je je gegarandeerd. Foodnote is een fijne zomerse ontmoetingsplek om samen met vrienden, familie of collega’s een gezellige tijd te beleven onder het genot van een hapje en drankje.

Thema's en verdieping
Naast al dit vermaak biedt het festival ook verdieping. Elke festivaldag kent een eigen thema met een uitgebreid inhoudelijk programma. Voorbeelden zijn de circulaire economie, de toekomst van voedsel en in de stad. Parallel aan deze thema’s zijn er lezingen, workshops, documentaires en optredens bij te wonen. Zo ga je ongetwijfeld naar huis met nieuwe inzichten in inspiratie om toe te passen in het dagelijks leven. Het thema dat op Foodnote centraal staat is 'voedsel op reis naar de toekomst'. Denk hierbij aan toekomstige voedseluitdagingen en creatieve oplossingen.

Informatie
Datum: 6 september – 17 september
Locatie: Utrecht Science Park, Genevelaan
Kosten: gratis
Tijden: variabel

Kijk voor meer informatie en het programma op de website van het evenement.
Dit artikel afdrukken