Frank en Vrij is 100% glutenvrij. Zowel binnen als buiten valt er van alles te ontdekken én te proeven op het gebied van glutenvrij eten, gezond eten, gezond leven en nog veel meer.

Activiteiten
Met een overdekte food en lifestyle markt, de leukste keukens op wielen, lezingen, workshops en gezellige meet en greets met diverse foodbloggers is Frank en Vrij hét festival voor de glutenvrije foodie.

Coeliakiemaand mei
Frank en Vrij zet de afsluiting van de Coeliakiemaand mei kracht bij. Tijdens de maand mei zetten glutenvrije bloggers zich in voor bewustwording omtrent de auto-immuunziekte coeliakie.
De hele maand mei vinden er diverse winacties, evenementen en straatacties plaats waarbij de bewustwording van coeliakie centraal staat. Kijk op de website van Coeliakiemaand.nl voor actuele informatie.

Tickets
Kaartjes zijn hier verkrijgbaar.
De eerste honderd bezoekers die een ticket voor het Foodfestival bestellen zijn verzekerd van een glutenvrije goodiebag. Je krijgt bij binnenkomst een voucher en kunt de tas ophalen bij de stand van De Glutenvrije Winkel.
Kinderen tot 5 jaar mogen gratis naar binnen. Voor kinderen van 5 tot 12 jaar kost een kaartje €5,-

Info
Het adres van Undercurrent is Papaverweg 265, 1032 KE Amsterdam. Meer info kun je vinden op de website en de facebookpagina.

Fotocredits: 'frank en vrij', via de website
Dit artikel afdrukken