NDC-mediagroep organiseert in samenwerking met MartiniPlaza het eerste grote gezondheidsevenement van het Noorden: Gezondheid & Co.

Week van de Gezondheid: Gezondheid & Co
Het event Gezondheid & Co is als een gezonde kers op de taart onderdeel van de Week van de Gezondheid. De Week van de Gezondheid laat met een gevarieerde mix aan evenementen zien dat ‘gezondheid’ alles is behalve een geitenwollensokkenbegrip en dat een bewuster leven ons allemaal aangaat.

Het event bevat vijf thema’s: smaak, fit, zorg, leef en comfort. Ieder thema krijgt een ander jasje aangemeten. Het ene draait meer om kennisoverdracht, het andere tekent vooral voor een belevenis. Hiermee geeft het event de bezoeker de juiste ingrediënten voor een positieve stimulans van body, mind én het sociale leven. Bezoekers kunnen ook een ‘gezonde route’ maken door de hallen van MartiniPlaza en krijgen de kans om aan te schuiven bij verschillende presentaties en workshops.

Food Revolution
Tijdens Gezondheid & Co zijn verschillende Nederlandse en enkele buitenlandse ambassadeurs van Jamie Olivers Food Revolution aanwezig. Zij koken op het ‘Smaak plein’ met producten van Beter Bio en laten je zien hoe je snel en eenvoudig iets vers en lekkers op tafel zet, of het nu voor het ontbijt, de lunch, het diner of een snack is. Deze recepten komen uit het nieuwe boek van Jamie Oliver, Super Food Family Classics. Zowel kinderen, jongeren als volwassenen kunnen zich aanmelden bij het ‘Smaak plein’ om mee te koken.

Infomatie:
Adres: Leonard Springerlaan 2, 9727 KB, Groningen
Prijs: online tickets kosten €5,00 exclusief transactiekosten (kinderen tot 12 jaar gratis). Tickets zijn te bestellen via de website.

Zie de website van Gezondheid & Co voor meer informatie en het programma op vrijdag, zaterdag en zondag.
Dit artikel afdrukken