Dansbare hiphop meets duurzaam design! Het doel is om jongeren op een frisse manier te betrekken bij de komst van de Floriade Almere 2022. De focus van deze Floriade ligt op het vergroenen van steden. Het jonge ondernemerscollectief ‘Urban Greeners’ neemt het voortouw in de aanloop naar deze expo.

Urban Greeners
Urban Greeners start innovatieve projecten die bijdragen aan een groenere wereld. Het team bestaat uit jonge ondernemers die meebouwen aan de stad van de toekomst. Ze verbinden stad en land, boer en burger en natuur en techniek, en zetten daarbij duurzaamheid centraal.

Programma
Op het GROW festival zijn muziek en inhoud met elkaar verweven onder de noemer ‘Go Greener’. Jongeren ontdekken dat 'groen doen' allang niet meer in de geitenwollensokkensfeer zit, maar ook heel tof kan zijn!

Zo kunnen festivalgangers hun eigen parfum van sinaasappelschillen of een gepersonaliseerde ring van een leeg bierglas maken. In de Tuinbouwbar proeven ze de meest bijzondere smaken uit de tuinbouw, terwijl de muziek in hun oren klinkt. Een opvallend detail is dat bars op het festival lokale drank schenken in plaats van Coca-Cola en andere kilometerverslinders. Op de website staat het ‘Go Greener’ programma.

Informatie
Adres: Atlantisstrand in Almere
De gratis tickets kun je via de website bestellen.

Dit artikel afdrukken