Het initiatief van de Hangover Bar komt van start-up ‘Matt Sleeps’. Deze innovatieve matrassenverkoper wil ervoor zorgen dat de dag mét een kater net zo leuk is als de avond ervoor.

Hangover Bar
De Hangover Bar is open op de dagen dat de kans op een kater het grootst is. Van vrijdag tot en met zondag tussen 10.00 en 18.00 uur kan iedereen die de avond ervoor te diep in het glaasje heeft gekeken, hier terecht. De Hangover Bar haalt alles uit de kast om bezoekers zo snel mogelijk van hun kater af te helpen. De ruimte is omgebouwd tot een verfrissende groene oase met planten en palmbomen waar bedden tussen staan. Ieder bed heeft een eigen tv-scherm, zodat je liggend je favoriete films en series kunt kijken onder het genot van kater bestrijdende hapjes en drankjes.

Niet alleen de inrichting van de bar is zeer verfrissend, ook biedt de bar producten die helpen bij het bestrijden van een kater. Bezoekers kunnen herstellen met vitaminerijke smoothies en hydraterend kokoswater van Innocent. Voor de grote trek is er een speciaal ‘hangover menu’ wat bezorgdienst Foodora tot aan je bed bezorgt. Ook is er een zuurstofbar aanwezig om de longen te zuiveren en het herstelproces te versnellen.

De bar is alleen open voor mensen die het ook echt nodig hebben. Aan de deur zijn er geen portiers maar ‘hangover inspecteurs’ die controleren of je wel echt een kater hebt en er niet te fris uitziet.

Informatie
Adres: Tweede Jan Steenstraat 80, 1074 CR, Amsterdam

Toegang tot de Hangover Bar is gratis, maar aanmelden via de website is verplicht.
Dit artikel afdrukken