De elfde editie van de HAS Food Experience vindt plaats op dinsdag 5 februari bij de HAS Hogeschool in Den Bosch. Ruim 200 vierdejaars HAS studenten hebben hun tanden gezet in ‘Today’s Food Challenges’ en delen hun innovatieve bevindingen.
Tijdens de HAS Food Experience presenteren studenten hun afstudeerproject met oplossingen voor de uitdagingen van Today’s Food Challenges 2019: 'Green & Tech', 'Consumer & Business', 'Lifestyle & Health' en 'Start-ups & Entrepreneurs'.
Programma
Het programma omvat onder meer in de ochtend de uitreiking van de FoodManShip Awards. In de middag is er gelegenheid om de projecten van de studenten met al je zintuigen te ervaren en te beleven!
De publieksprijs van de FoodManShip Award vindt plaats aan het einde van de middag. Als afsluiting is er gelegenheid voor een borrel en een bite.
Bekijk de Aftermovie van de HAS Food Experience 2018 als voorschot!
Informatie:
Datum: dinsdag 5 februari
Tijd: 11:00 tot 17:30 uur
Locatie: HAS Hogeschool, Onderwijsboulevard 221, 5223DE ‘s-Hertogenbosch
Prijs: gratis
Aanmelden: via deze pagina.
Dit artikel afdrukken
Programma
Het programma omvat onder meer in de ochtend de uitreiking van de FoodManShip Awards. In de middag is er gelegenheid om de projecten van de studenten met al je zintuigen te ervaren en te beleven!
De publieksprijs van de FoodManShip Award vindt plaats aan het einde van de middag. Als afsluiting is er gelegenheid voor een borrel en een bite.
Bekijk de Aftermovie van de HAS Food Experience 2018 als voorschot!
Informatie:
Datum: dinsdag 5 februari
Tijd: 11:00 tot 17:30 uur
Locatie: HAS Hogeschool, Onderwijsboulevard 221, 5223DE ‘s-Hertogenbosch
Prijs: gratis
Aanmelden: via deze pagina.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 2 september krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 2 september krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog