In de media is steeds meer aandacht voor groente en fruit. Toch blijft de consumptie dalen. Eten van meer groente en fruit is de belangrijkste verandering die we in ons voedingspatroon moeten maken. Hoe kunnen we dit bereiken? Dat is waar het Healthy Food Congress op 8 september 2017 over gaat.
Tijdens het Healthy Food Congress gaan internationale sprekers uit de wetenschap, gezondheidszorg en voedingsbranche met elkaar in gesprek over de vraag: wat is gezonde voeding en hoe overtuigen we de consument van een gezonde leefstijl?
Het congres heeft als doel te informeren, inspireren en inzicht te vergroten over hoe aan gedragsverandering bij de consument kan worden bijgedragen. De meest recente ontwikkelingen vanuit de wetenschap zullen worden belicht en de innovaties vanuit de groentesector komen aan bod.
Programma
Het programma is opgebouwd rond 4 thema’s: 'De eerste 1000 dagen', 'Best practices die de gezondheid bevorderen', 'Gepersonaliseerde voeding: welke weg naar de toekomst?' en 'Food trends, food design en innovaties'. De thema's worden besproken door onder meer Regine Steegers (Erasmus MC), Emely de Vet (WUR), Tamara de Weijer (Vereniging Arts en Voeding), Jaap Seidell (VU) en Rob Baan (Koppert Cress).
Kijk voor het volledige programma op de website.
Informatie
Datum en tijd: vrijdag 8 september 2017, van 09.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: World Forum, Churchillplein 10, 2517 JW Den Haag
Kosten: €150,- per persoon. Studenten: €60,-. Korting van €50 per kaart bij aankoop van 5 (of meer) kaarten
Inschrijven voor deelname kan hier.
Accreditatiepunten:
Kinderartsen (NVK): 5 punten
Jeugdartsen (ABSG): 5 punten
Diëtisten (ADAP): 5,5 punten
(Jeugd)verpleegkundigen (Kwaliteitsreg. V&V): 6 punten
Dit artikel afdrukken
Het congres heeft als doel te informeren, inspireren en inzicht te vergroten over hoe aan gedragsverandering bij de consument kan worden bijgedragen. De meest recente ontwikkelingen vanuit de wetenschap zullen worden belicht en de innovaties vanuit de groentesector komen aan bod.
Programma
Het programma is opgebouwd rond 4 thema’s: 'De eerste 1000 dagen', 'Best practices die de gezondheid bevorderen', 'Gepersonaliseerde voeding: welke weg naar de toekomst?' en 'Food trends, food design en innovaties'. De thema's worden besproken door onder meer Regine Steegers (Erasmus MC), Emely de Vet (WUR), Tamara de Weijer (Vereniging Arts en Voeding), Jaap Seidell (VU) en Rob Baan (Koppert Cress).
Kijk voor het volledige programma op de website.
Informatie
Datum en tijd: vrijdag 8 september 2017, van 09.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: World Forum, Churchillplein 10, 2517 JW Den Haag
Kosten: €150,- per persoon. Studenten: €60,-. Korting van €50 per kaart bij aankoop van 5 (of meer) kaarten
Inschrijven voor deelname kan hier.
Accreditatiepunten:
Kinderartsen (NVK): 5 punten
Jeugdartsen (ABSG): 5 punten
Diëtisten (ADAP): 5,5 punten
(Jeugd)verpleegkundigen (Kwaliteitsreg. V&V): 6 punten
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 2 september krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 2 september krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog