“Van gastronomische vreetkar tot excentrieke pizzawagen en van curieuze bbq-camper tot rollende keukenprinsessen. Komt allen en geniet van heerlijk eten en mobiele muziek!”

In het grootste openluchtrestaurant van Europa rollen in het Pinksterweekend 110 Rollende Keukens uit verschillende Europese landen het Westerpark binnen om hun lekkerste gerechten te bereiden. Keukens uit Letland, Italië, Zwitserland, Engeland, Spanje en Luxemburg laten jong en oud over de grens proeven. Het aantal culinaire nationaliteiten dat tijdens het Weekend van de Rollende Keukens vertegenwoordigd is, groeit nog altijd, en dat zullen bezoekers ook dit jaar weer merken in het Westerpark bij de Westergasfabriek. Kijk op de site voor een voorproefje!


De elfde editie van de Rollende Keukens krijgt een verrassende draai van de nieuwe directie, Yonina de Ruijter en Storm Vollaers, maar veel blijft ook gelukkig ook hetzelfde. Zo is de toegang nog steeds gratis, is er weer livemuziek en is de swingende circustent La Pilseria dit jaar voor de tweede keer aanwezig. De bars werken als altijd met muntjes, en dit jaar voor het eerst ook cash- en contactloos.

Informatie
Datum: 9 t/m 13 mei
Tijd: 13:00 – 23:00
Locatie: Westergasfabriek, Pazzanistraat 33, 1014 DB Amsterdam
Toegang: Gratis
Dit artikel afdrukken