Van 13 tot en met 16 januari vindt in Amsterdam RAI de 63e editie van de Horecava plaats.
De Horecava is de grootste horecabeurs in Nederland. 4 dagen lang staat RAI Amsterdam bomvol met diverse foodservice partijen, innovatieve start-ups en interessante sprekers.
Met circa 768 exposanten, 134 nieuwe innovaties en vele wedstrijden, is het een ontmoetingsplaats voor professionals werkzaam in de foodservice-industrie. Bezoekers krijgen een beeld van nieuwe producten, diensten, services en technologieën en kunnen contacten onderhouden of leggen met leveranciers.
In het Start-upLAB vind je nieuwe foodservice initiatieven op het gebied van duurzaamheid. Of maak kennis met TrendLab, waar actuele trends, nieuwe producten en concepten worden uitgediept op het gebied van Food Culture thema’s.
Kijk voor het volledige programma en meer informatie op de website.
Informatie
Datum: 13 – 16 januari
Tijd: 10:00 uur tot 18:00 uur
Prijs: €25 t/m 31 december, vanaf 1 januari €55, tickets zijn online te bestellen.
Locatie: RAI Amsterdam, Europaplein, Amsterdam
Dit artikel afdrukken
Met circa 768 exposanten, 134 nieuwe innovaties en vele wedstrijden, is het een ontmoetingsplaats voor professionals werkzaam in de foodservice-industrie. Bezoekers krijgen een beeld van nieuwe producten, diensten, services en technologieën en kunnen contacten onderhouden of leggen met leveranciers.
In het Start-upLAB vind je nieuwe foodservice initiatieven op het gebied van duurzaamheid. Of maak kennis met TrendLab, waar actuele trends, nieuwe producten en concepten worden uitgediept op het gebied van Food Culture thema’s.
Kijk voor het volledige programma en meer informatie op de website.
Informatie
Datum: 13 – 16 januari
Tijd: 10:00 uur tot 18:00 uur
Prijs: €25 t/m 31 december, vanaf 1 januari €55, tickets zijn online te bestellen.
Locatie: RAI Amsterdam, Europaplein, Amsterdam
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog