Op vrijdag 16 maart organiseren Wijnhoeve De Colognes, het Nederlands Wijnbouwcentrum en de Zelfplukboomgaard een informatiebijeenkomst over Cider & Fruitdistillaten.
De bijeenkomst is interessant voor iedereen met belangstelling voor cider in het algemeen en de verwerking van Nederlandse appels tot cider en distillaten in het bijzonder. Iedereen uit de fruitteelt, wijnbouw, wijnhandel, boerderijwinkelwereld of om een andere reden belangstellende, is welkom. Naast de informatiebijeenkomst staat de middag ook in het teken van een netwerkbijeenkomst.
Het programma omvat onder meer:
Presentaties van Bauke Kemperman (Nederlands Wijnbouwcentrum), Adam Dijkstra (Wijnhoeve de Colognes), Mark van der Veek (Ciderlab), Geurt van Rennes (wijnbouwdeskundige) en Leon van Welie (fruitteler).
Daarnaast is er voor de geïnteresseerden een rondleiding door de wijnkelder. Uiteraard is er ook volop mogelijkheid om te netwerken. De dag wordt afgesloten met een borrel.
Informatie
Datum: 16 maart
Locatie: Nederlands Wijnbouwcentrum. Bredeweg 2, 6562 DE Groesbeek
Tijd: 13.00 – 17.30 uur
Prijzen: €60
Aanmelden kan door te mailen naar wte@fruitadvies.nl
Kijk voor meer informatie op de website of op de Facebookpagina.
Dit artikel afdrukken
Het programma omvat onder meer:
Presentaties van Bauke Kemperman (Nederlands Wijnbouwcentrum), Adam Dijkstra (Wijnhoeve de Colognes), Mark van der Veek (Ciderlab), Geurt van Rennes (wijnbouwdeskundige) en Leon van Welie (fruitteler).
Daarnaast is er voor de geïnteresseerden een rondleiding door de wijnkelder. Uiteraard is er ook volop mogelijkheid om te netwerken. De dag wordt afgesloten met een borrel.
Informatie
Datum: 16 maart
Locatie: Nederlands Wijnbouwcentrum. Bredeweg 2, 6562 DE Groesbeek
Tijd: 13.00 – 17.30 uur
Prijzen: €60
Aanmelden kan door te mailen naar wte@fruitadvies.nl
Kijk voor meer informatie op de website of op de Facebookpagina.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 2 september krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 2 september krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog