De decembermaand staat bekend als een gezellige tijd vol lekker eten. Dat thema vormt dan ook de (groen-wit-)rode draad voor dit weekend. Je kent het Italië Evenement wellicht al van zijn jaarlijkse zomereditie, maar het gaat tegenwoordig ook op toer in de winter. De wintereditie van 2019 heet op zijn italiaans Sapori d' Inverno, de smaak van de winter.

Speciaal voor dit weekend is de enorme showroom van Vireo omgetoverd tot een Italiaans warenhuis waar je heerlijk kunt snuffelen. Verdeeld over meerdere etages vind je allerlei producten uit Italië, van cadeautjes voor onder de boom tot heerlijke culinaire hoogstandjes.

Inspiratie voor een reis naar Italië doe je op bij verschillende kramen, van wintersport tot winterse stedentrips. Het Italië Evenement brengt al 17 jaar lang Italië naar ons toe en deelt graag tips, ideeën en advies voor de mooiste vakanties. En mocht je echt de kriebels krijgen? Dan kun je ter plekke een reis boeken.

Als vanzelfsprekend zijn er verschillende proeverijen en kookworkshops om aan deel te nemen. De proeverijen vinden plaats in het Proeflokaal waarbij er keuze is uit meerdere producten zoals wijn, olijfolie of kaas. De kookworkshops leren je meer over gerechten uit verschillende streken en worden zoveel mogelijk traditioneel bereid.

In totaal zijn er meer dan 60 exposanten, kunstenaars, koks en artiesten. Kijk voor meer informatie over het programma op de website.

Informatie
Datum: 30 november en 1 december 2019
Tijd: Beide dagen van 10:00 tot 17:00
Prijs: De prijs voor een regulier ticket is €12,50 en dat is geldig voor 1 dag. Een ticket met korting kost €9,50 waarbij je zelf geen keuze hebt welke dag je gaat.
Locatie: Vireo Houten, Ringveste 4, Vireo Houten

Tickets koop je via deze link. Het is mogelijk om voor €7,- een voucher te kopen voor pasta en een drankje naar keuze.


Dit artikel afdrukken