OK, dat is onaardig gezegd. Even opnieuw dus: en als we nou eens beter gingen eten en de gemanipuleerde voeding lieten staan?
Voedingsonderzoekers van NIZO presenteerden tijdens de Food Valley Conferentie op 7 oktober in Ede rode kwarkgebakjes met citroensmaak. De meeste bezoekers meenden door de kleur dat zij aardbei- of kersenkwark aten, aldus onderzoeker Peter de Kok. Dat heeft met de werking van onze hersenen te maken heeft.
bron: De Gelderlander met dank aan foodholland
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Indrukwekkend hoor!
NIZO timmert hard aan de weg, maar met dit soort persberichten schieten ze zichzelf flink in de voet.
Foei, NIZO... schaamteloos jatten van andermans werk!
En daarmee goede sier proberen te maken en serieus genomen willen worden door potentiële klanten. Gelukkig weten deze potentiële klanten zélf waarschijnlijk wel, dat Dr. Brian Wansink dit experiment al lange tijd vóór NIZO uitvoerde.