Hoe maak je van het oorspronkelijke Napolitaanse volksvoedsel, de pizza, de duurste pizza ter wereld? Het hippe New Yorkse restaurant Industry Kitchen, dat ook een chocoladepizza op de kaart heeft, vindt dat niet zo moeilijk. Je gebruikt gewoon een aantal exclusieve ingrediënten, zoals geïmporteerde Stilton-kaas, foie gras, truffels, Ossetra kaviaar en topt de pizza af met 24-karaatsbladgoud. De pizza staat op het menu voor $2.000, ofwel $250 per slice. Of de decadente pizza ook lekker is, is nog maar de vraag. Het zijn wel veel uitgesproken smaken bij elkaar, luidt het commentaar in de Britse Metro.
Lees ook
- 0 Voedselallergie of -intolerantie blijkt ‘zware financiële dobber’ 9 sep 2016
- 6 Is een slimme koelkast dom? 6 jun 2016
- 2 Waarom restaurants meer klachten krijgen 14 jul 2014
- 10 Nieuw soldatenvoer: de 3 jaar houdbare pizza 16 feb 2014
- 17 New Yorks verbod op grote bekers fris voor de rechter 13 okt 2012
Zouden veel mensen dit dan ook gezond vinden omdat het zo duur is?