We aten er twee keer. Tot genoegen. Je kunt het rustig proberen, want de obers en kelnerinnen zijn uiterst vriendelijk, al kan het brengen van een ijsemmertje soms even duren. Het eten - vooral de voorgerechten - is lekker en netjes geprijsd. Je zult er niet over kniezen. Maar neem je de kreeft, dan kijk je ff raar. Geen schaar!
We vroegen het de chef. Mensen willen eten zonder gedoe. Sans façon(s), zullen we maar zeggen voor
Ze houden er niet van om het pantser van de schaar open te maken om dat zalige zoete kreeftenvlees eruit te halen. Daarom doet de chef het voor je. De schaarfilet gaat na de kook in de buik.
Hoofdschuddend liep ik naar buiten. Dan maar geen kreeft voor zulke mensen.
Heb ik onder een steen geleefd en doen ze dit tegenwoordig overal?!
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
@Nick, ik bedoelde meer de proeverij op de Canadese ambassade !!!
http://www.intrafish.no/multimedia/archive/00013/pdf20061127_13961a.pdf
Nick, heb je een link?
Enne ... nee: ik zit daar niet op te weg. Een verkeerd soort snobs wel. Laten we het die maar onthouden.
Wie is het daarmee oneens?
Dick: de "hyperfresh" technologie kan wel snel kreeftenfilet op de schappen zetten.
Maar vergelijk het hiermee:
Moest ik een fysico-chemische methode vinden om kip te ontbenen zonder het uitzicht van het beest te schaden (een beetje zoals de mandarijntjes in blik).
Zou dat een commerciëel succes worden?
De conclusie lijkt me heel helder: het gaat om 2e hands kreeft. Insiders kunnen een verder gradatie in 'handen' aanbrengen.
En, goddank, we hoeven geen 'kreeftfilet' te verwachten bij onze supers.