John Malkovich speelde o.m. in Les Liaisons Dangéreuses en Being John Malkovich. Hij was ooit dik, maar viel anders af dan wij ons voorstellen.

Fiona Ivanov, o.m. van AH's Allerhande, en haar vriendin hebben er een feestje van gemaakt. Ze schreef ons:

John Malkovich was als tiener een dikke jongen, en heeft toen eens twee maanden lang uitsluitend jellies gegeten bij wijze van dieet (hij is toen ook behoorlijk afgevallen).

Samen met vriendin Else van der Burgt heb ik een beingajellybar gemaakt; een lange tafel waarin glazen in gaten hangen die gevuld zijn met hele bijzondere jellies. En oh ja, ze worden van onderen belicht waardoor het er heel space uitziet, bijna surrealistisch. Ooit hopen we dat John Malkovich aan onze beingajellybar over zijn jellyjeugdervaring vertelt, tot die tijd maken we jellies voor echte mensen. Volgende week zaterdag, op 13 juni van 16.00 uur tot 20.00 uur, exposeren we onze beingajellybar in galerie Meneer de Wit in Amsterdam (Baarsjesweg 202). De jellies worden gemaakt op basis van jeugdverhalen van mensen die bij ons in de buurt wonen, bestaan uit agar en zijn dus moslim/vegetariervriendelijk. Wel zitten sommige jellies boordevol sterke (zelfgestookte) drank.

We hopen dat er heel veel mensen komen kijken en proeven, iedereen is van harte welkom!


Of die drank ook in die van Malkovich zat is onbekend, maar het ziet er inderdaad heel spacy uit. Misschien toch weer eens heel wat anders, al wist ik niet dat moslimvriendelijkheid toch ook drankzucht kon inhouden ;-)

image


Dit artikel afdrukken