Ook dit jaar kun je weer smakelijk genieten van Lepeltje Lepeltje, het cultureel foodfestival voor jong en oud. In Amersfoort en in verschillende stadsparken door het hele land.

In samenwerking met poppodium FLUOR bestijgen vele artiesten uit de directe omgeving van de geboortestad van Lepeltje Lepeltje de twee podia. Onder meer klankkunstenaars Bonnefooi, Lubbertus’ Bonanza, SPEM, Joshua Meijer en Ansjovis laten hun klanken horen.

Lokale keukens
Lepeltje Lepeltje is rijkelijk belegd met ambachtelijke keukens uit de Amersfoortse contreien, zoals Marktslagers, de nieuwe pizzakar BOMBARI, Charlie’s China Town, Nul33 en WOEST, dat woeste worsten biedt met talrijke toppings naar keuze.

Kom en laat al je zintuigen prikkelen! Verlekker je in Amersfoort aan de mobiele food stalls die vers en ambachtelijk eten serveren. Geniet van toffe live bands en dj’s terwijl je op het grootse terras zit met een heerlijk speciaalbiertje of een lekker wijntje in de hand. Vergaap je aan creatieve en ambachtelijke producten terwijl je over de markt struint.

Lepeltje Lepeltje doet aan duurzaamheid: ieder drankje wordt in een milieuvriendelijke beker geschonken, die je bij de bar kunt inruilen voor een nieuw exemplaar. De organisatie heeft een machine gebouwd die de lucht voorziet van speelse zeepbellen wanneer je een beker inlevert. Een leuke bijkomstigheid bij een goed doel. Met de entreebeker wordt de Voedselbank gesteund, zodat gezinnen die het wat krapper hebben worden gesteund.

Bekijk het volledige programma hier.

Na Amersfoort strijkt Lepeltje lepeltje ook nog neer in:


Informatie:
Data: 7 tot en met 10 juni 2019
Tijden: vrijdag: 12:00 – 00:00, zaterdag 12:00 – 01:00, zondag 12:00 – 01:00 (Eerste Pinksterdag) en maandag 12:00 – 22:00 (Tweede Pinksterdag)
Locatie: Burgemeester Brouwerplantsoen, Amersfoort
Entree: gratis toegang.

Kijk op de website voor meer informatie. Of kijk op Facebook, Twitter en Instagram.
Dit artikel afdrukken