Anti-verspillingsinitiatief Instock begon oorspronkelijk in Amsterdam als een manier om verspilling bij supermarkten tegen te gaan. Dagelijks haalt het restaurant producten die niet meer verkocht kunnen worden op en kookt daar dagverse maaltijden van.
Op 7 oktober draagt Instock de inmiddels opgedane kennis ook over aan de consument, zodat die ook minder hoeft te verspillen. De Instock-chefkok legt tijdens de masterclass de theorie achter conserveren uit. Daarna leren de deelnemers zelf te conserveren met twee technieken: inmaken en fermenteren.

Bij de volgende masterclass op 4 november komen andere technieken aan bod. De hapjes en borrels daaromheen zijn natuurlijk van het huis!

Lijkt het je leuk om hierbij te zijn? Reserveer dan je ticket op de website.

Informatie
Datum: 7 oktober
Tijd: 14:00 – 16:00 uur
Locatie: Amsterdam, Czaar Peterstraat 21 1018NW
Prijs: €35 of €50 met een kookboek t.w.v. €20.
Dit artikel afdrukken