Wereldwijd lopen er voor elk persoon met honger meer dan twee keer zo veel mensen met overgewicht rond. Hoe komt het dat ons eten zo oneerlijk is verdeeld? Maar ook: wat kan Groningen vandaag al doen om morgen een verschil te maken?

Wat kunnen we samen doen om morgen al een verschil te maken?
Schuif ook aan bij dit diner waar je alles te weten komt over honger, obesitas en ongelijkheid. Te gast zijn sprekers prof. Jaap Seidell (hoogleraar voeding en gezondheid Vrije Universiteit Amsterdam), dr. Sanderine Nonhebel (onderzoeker duurzame en gezonde voeding Rijks Universiteit Groningen) en Annechien ten Have (varkenshouder, akkerbouwer en biogasboer in Beerta). Onder leiding van moderator Dick Veerman (Foodlog) wordt de vraag gesteld: wat kunnen we samen doen om morgen al een verschil te maken? Laat je verrassen door verschillende experimenten en een overheerlijk drie-gangen diner!

Kaartjes
Voor slechts 20 euro kun je aanschuiven bij dit overheerlijke en inspirerende diner bij de Wolkenfabriek in Groningen. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link.

De maaltijd begint om half 7 in de Wolkenfabriek op het Suikerunieterrein. Er is beperkt plaats.

Fotocredits: 'Meal of Ignorance, 10 oktober 2015', Maartje Strijbis
Dit artikel afdrukken