Wellicht zijn kritische geesten niet welkom. Ik ben niet uitgenodigd maar kreeg de uitnodiging doorgeschoven van een collega-blogger. Helaas: die dag lukt me niet ;-)

Heel graag nodigen wij u uit om op maandagochtend 10 december a.s. de wereldpremière bij te wonen van 'Meat the Truth', de documentaire van de Nicolaas G. Pierson Foundation (het wetenschappelijk bureau van de Partij voor de Dieren). Een spraakmakende film, gepresenteerd door Marianne Thieme, over het verband tussen de uitstoot van broeikasgassen en vleesconsumptie. Wereldwijd is de veehouderij verantwoordelijk voor 18% van de uitstoot van broeikasgassen terwijl verkeer en vervoer 'maar' 13% van de broeikasgassen voor hun rekening nemen. Merkwaardig genoeg neemt de noodzaak van de vermindering van de consumptie van dierlijke producten nog geen plaats in het klimaatbeschermingsbeleid in. Met deze documentaire willen we aandacht vragen voor dit essentiële deel van het klimaatbeschermingsbeleid dat Al Gore in zijn film is vergeten. De feestelijke première is in Pathé Tuschinski (Reguliersbreestraat 26-34 in Amsterdam). De film begint om 10.00 uur 's ochtends. Het is de bedoeling dat u voor 9.45 uur aanwezig bent.

De dresscode op deze vroege maandagochtend is feestelijk!

Wij horen graag van u vóór 7 december a.s. of u bij de première aanwezig zult zijn. Uw aanmelding voor de wereldpremière kunt u sturen naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) Vermeld daarbij dat u via de Nederlandse Vegetariërsbond bent uitgenodigd. Wij zetten u dan op de genodigdenlijst. Meld u snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt. Wij zien er naar uit u bij de première van onze documentaire te mogen begroeten.

Dit artikel afdrukken