2008 was het jaar van extremen. Prijzen rezen de pan uit en daalden weer. We dreigden allemaal onze SUV en biefstuk te laten en te gaan voor een Prius onder onze billen en een streepje kip met veel spinazie op ons bord. Maar het lijkt over. De 'credit crunch' crunchte het allemaal.

In Nederland mochten beertjes eindelijk hun balletjes weer gaan houden, nadat ze er eerst verdoofd afmoesten van Wakker Dier. Hoewel de overheid waakzaam is op onterechte gezondheidsclaims verklaarde een ex-Staatssecretaris op TV dat Ik Kies Bewust - beslist geen gezondheidsclaim - een gezondheidsclaim is.

Foodlog.nl bleef gelukkig in een strakke lijn. Aan het begin van het jaar kregen we een Dutch Bloggy als beste gezondheidsblog. In het najaar werden we in de internationale BoB's ook nog eens het beste Nederlandse blog.En zo is nog een eindeloze rij aan feitjes op te noemen.
Wat bleef hangen?

Wat vonden jullie de 1, 2 of misschien wel 3 meest memorabele dingen die je in 2008 meemaakte, hoorde, zag of las ten aanzien van al die dingen die ons hier in 2008 bezighielden?
Dit artikel afdrukken