Jong en oud ontmoeten elkaar op deze maandelijkse markt waar de good-food verkopers (uit de omgeving) van de stad samen komen.

Food met een verhaal, food met een twist, food wat nieuwsgierig maakt, food waarmee je met een goed & lekker glas van Wijnwinkel Arisz Et Al úren door kunt brengen op de Christmas Weekender.

Neighbour Food & Flea Market
Op de markt kun je allerlei handmade producten kopen zoals vlierbessenlimonade, champignonburgers, groenten uit de moestuin, wortelsap, Japanse pannenkoeken en nog veel meer.

Geniet aan de lange gezellig tafels in een relaxte sfeer en een stijlvolle, stedelijke omgeving. De markt is een platform voor bakkers, slagers, lokale chefs, kaasmakers, worstendraaiers, sap-persers, soepkokers, sandwich-helden, fanatieke foodies, barista’s, heren van de thee, enthousiaste producenten, distributeurs en nog veel meer. Iedereen die goed eten en drinken aanbiedt, bereid met liefde, is welkom!

Velen van ons gaan naar de markt om boodschappen te doen, maar op de Neighbour Food & Flea Market kun je ook ter plekke eten, proeven, nieuwtjes uitwisselen, mensen ontmoeten en de verhalen horen achter de handmade producten.

Informatie
Adres: Pazzanistraat 37 te Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 17 december van 12.00 tot 20.00 uur in en rond Westergastheater en zondag 18 december van 11.00 tot 18.00 uur in en om de Zuiveringshal.
Prijs: Gratis

Voor meer informatie zie de website van Neighbourfood en de Facebookpagina.
Dit artikel afdrukken