Iedere derde zondag van de maand staat de NeighbourFood Market in en om de hallen van de Westergasfabriek in Amsterdam West. Aan lange gedekte tafels smikkelt jong & oud, brak & fris van de gerechten die de startups, cateraars, taartenbakkers en dumpling koninginnen hebben gemaakt.

Als bezoeker scharrel je hier je maal bij elkaar om ervan te genieten in een relaxte sfeer en een stijlvolle, stedelijke omgeving.Naast goed eten en een fijne sfeer, kun je ook tomeloos snuffelen op de Flea Market. Struin rond en rommel tussen oude topstukken uit andermans kledingkast of fröbels van oma’s zolder.

Vijfjarig bestaan
De NeighbourFood Market is een platform voor plaatselijke restaurants, cateraars, bio-boeren, traiteurs, bakkers, slagers, gevierde lokale chefs, kaasmakers, worstendraaiers, sap-persers, soepkokers, sandwich-helden, fanatieke foodies, barista’s, heren van de thee, enthousiaste producenten en distributeurs. De NeighbourFood Market bestaat inmiddels vijf jaar en is een initiatief van conceptbureau Sien.

Meer informatie over dit evenement kun je vinden via het facebookevenement of de website.

Fotocredits: NeighbourFood Market
Dit artikel afdrukken