Jong, oud, brak en fris ontmoet elkaar daar waar het lekkerste eten van Amsterdam verzameld is. Daarnaast kun je ook struinen door 2e hands curiosa op de Flea Market.

Food Market
De NeighbourFood Market is een platform voor restaurants, cateraars, bio-boeren, traiteurs, bakkers, slagers, gevierde lokale chefs, kaasmakers, worstendraaiers, sap-persers, soepkokers, sandwich-helden, fanatieke foodies, barista’s, heren van de thee, enthousiaste producenten en distributeurs. Als bezoeker scharrel je hier je maal bij elkaar en geniet je aan gezellig lange tafels in een relaxte sfeer en een stijlvolle, stedelijke omgeving. Al ruim 40 edities biedt de NFM een platform aan zo’n 50 food makers per keer. Elke editie zijn er weer nieuwe ondernemers die een grote stap in de eet branche hebben gezet. Iedere kok heeft weer een andere historie.

Flea Market
Naast goed eten en een fijne sfeer, kun je ook tomeloos snuffelen op de Flea Market. Struin rond en rommel tussen oude topstukken uit andermans kledingkast of fröbels van oma’s zolder. De Flea Market bestaat uit een verzameling kramen van particulieren, webshops en handelaren. Allen met een overeenkomst: het is allemaal kwaliteit en 2ehands. Geen nieuwe producten of andersoortige handelswaar.

Doe goed
De entree is gratis, wel waarderen de organisatoren het wanneer je komt met een pak pasta, rijst of iets in blik voor de voedselbank. Heb je nog voorverpakt voedsel in de kast staan waar je niks mee doet? Uit je kerstpakket of een ambitieus aangeschaft pak meel? Breng ook maar mee. Alles wordt verzameld in de foodybag en er wordt voor gezorgd dat het goed terecht komt.

Info
De NeighbourFood & Flea Market vindt plaatst in de Westergasfabriek bij het Transformator in Amsterdam, Haarlemmerweg 8-10. Voor vragen kun je contact opnemen via info@neighbourfoodmarket.nl. Meer info is te vinden op de website.

De volgende Market is op Zaterdag 17 september van 12.00 - 18.00 uur en zondag 18 september van 11.00 tot 18.00 uur.
Dit artikel afdrukken