Het team van de eerste overdekte food market van Amsterdam, de NeighbourFood Market, tovert zaterdag 19 en zondag 20 december de Zuiveringshal van de Westergasfabriek om tot een groot Kerst proeflokaal.

Er wordt flink uitgepakt met een food market binnen van hoge kwaliteit waar je heerlijke gerechten van nieuwe deelnemers kunt proberen. Buiten wordt er juist ingepakt want Amsterdam BLEND Market is deze editie onderdeel van het programma en staat buiten met een mooie verzameling tweedehands, vintage, upcycle en fijne kado’s. Doe er inspiratie op voor je eigen kerstmenu, koop heerlijke ingrediënten voor thuis of verwennerij voor je geliefden. Bovendien is er een kinderprogrammering met een aantal workshops.

NeighbourYouth Festival
Niet te missen op het NeighbourFood kerstfestival zijn natuurlijk warme choco, glühwein, live optredens en funky soul muziek, de wijnbar die smakelijke wijnen verkoopt en een wijnwinkel waar je wijnen passend bij jouw kerstmenu kunt halen. Er zijn ook nieuwe deelnemers en een heus NeighbourYouth Festival.

Komt dus allen richting de Westergasfabriek in Amsterdam. Het Kerstfestival is binnen én buiten in de Zuiveringshal. Toegang is gratis.

Zaterdag 19 december 12.00 - 18.00u
Zondag 20 december 11.00 - 18.00u

Meer informatie vind je op de website.

Fotocredits: '19 & 20 december NeighbourFood Kerstfestival', NeighbourFood Market‎ via Facebook
Dit artikel afdrukken