Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Filosofische vraag, Robin, wie bepaalt wat het is :) Het is maar net waarvoor je hem gebruikt.
Ik denk dat de leverancier hem aan ons verkoopt als schuimspaan. Wij raden hem veel meer aan als de fijnste en goedkoopste oplossing voor stevig melkschuim.
Florine Boucher, ja ik geloof het meteen van je, dat het vel het beste vd melk is.
Van toen ik nog melk haalde ooit bij de boer, liet ik dat een tijdje staan. Daarna afromen. Ik herinner mij bij niet-afromen, koken, dat er een dik soort vlies ontstond.
Ik kan mij zo voorstellen, delicate bouillon en flinterdun vliesje van soyamelk, dat dat weleens heel anders en verfijnd van smaak kan zijn. Zo klinkt het in ieder geval.
Dus ook Robin is nu overtuigd?
Precies, Robin, meer een zeefje....
Nog steeds geen overweldigende google-resultaten, maar toch ben ik om. Dankzij Rozemarijn, die er inderdaad melk mee klopt!
En als ik die bijbehorende foto zie valt me nu ook wel op dat het niet zomaar een gewone schuimspaan is. En dus ook niet lijkt op het ding dat ik hier in de la heb liggen.