Bij wie ligt het nog meer in de keukenla?
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Marie France heeft gelijk: het is een weckringen-opener. Je steekt het puntje van de tong door de sleuf en draait de sleutel om. Zo wordt het een fluitje van een cent.
Bij die pâté zouden we overigens van harte een lekkere vette Australische Chardonnay aanbevelen. Of licht Loire-rood, maar geen zware rooie.
Ik denk dat Marie France gelijk heeft, er staat me opeens een beeld voor ogen. Wensje: actiefoto.
als Marie France gelijk heeft (het klinkt waarschijnlijk) lijkt het me heel handig. Als het rubber tenminste niet te bros is want dan trek je hem denk ik stuk.
Les "pâtés maison" ou faits par des artisans sont stérilisés dans des bocaux en verre . Pour faire l'étanchéité entre le bocal et le couvercle , on met une rondelle en caoutchou avec une petite languette.Pour ouvrir le bocal pour déguster le paté il faut faire rentrer de l'air à l'intérieur du bocal. Cette petite clef sert à prendre la languette, la tourner sur elle même et la tirer très fort pour que l'air puisse rentrer dans le bocal. Après c'est bon et bon apétit avec un bon verre de vin rouge!!
Het is metaal en het is geen blikopener of messenslijper