Nieuwe foto's stuur je naar redactie@foodlog.nl
![image](/images/uploads/zeefwk1.png)
![image](/images/uploads/zeefwk2.png)
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 4 juli krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 4 juli krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Ester, beetje late reactie. Zo deed ik dat jaren. Maar, wel heel blij met de aanschaf RVS meelzeef. Krijg je met je vingers nooit zo fijn.
Nog een tip: spoel de zeef onder koud water af. Onder heet gaat de meel vastplakken in de randen en event.gaatjes.
Tip 2: poedersuiker door de zeef over een taart verdelen, ook handig.
Ja, Marie France beschrijft volgens mij de zeef, zoals je ze bijvoorbeeld in Roemenie veel ziet. Simpel en ook buitengewoon praktisch. "t is eigenlijk een ring van zo', 8 cm hoog en daarin als bodem een fijn gaas. In allerlei maten voor ' bijna 'rien' te koop, in ieder geval in 2005 nog!
A la Maison au Château de Grézan en France , j'ai le même modèle de tamis que celui affiché sur les photos de Wouter Klootwijk et je l'utilise souvent pour saupoudrer de sucre glace le gâteau familial "Kanouga"; le résultat est le même ou presque mais la mise en oeuvre est différente. Question d'opportunité : ou vous trouvez la saupoudreuse type "chapeau chinois" ou vous trouvez le tamis cylindrique avec disperseur intégré dans la poignée et actionné manuellement.
Ha, Wouter, dat is 'm! Mijn exemplaar kocht ik bij de Lidl! R.V.S., blijft mooi. aanvankelijk had ik een exemplaar van gegalvaniseerd ijzer, die roestte op een goed moment, werd wat viezig,was niet goed schoon te maken. Dus mijn advies als je overweegt er een aan te schaffen; roestvrij staal. gezeefde bloem mengt beter met andere ingrediënten dan niet gezeefde bloem. bakpoeder gelijk met de bloem zeven, dan is het gelijkmatiger verdeeld.
Ik voegde zojuist 2 foto's van Wouter toe.
Materiaal sturen naar redactie @ foodlog.nl