Het is geen knutselwerk maar ooit in een winkel gekocht. Waar wordt het - nog steeds - voor gebruikt?
In Vlaanderen en Nederland zou het er al even handig zijn.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 4 juli krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 4 juli krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Robin, dat lukt niet altijd, als de soesjes erg slap zijn en je hebt nog niet de skills in je vingers sloop je wel vrij veel soesjes. Je kan ook bij het hol maken van de kleine soesjes een vast stukje vulling er in doen, is één handeling. Daarna de zachtere vulling er in spuiten als eerst. Werkt ook redelijk snel als je het na 250 soesjes in je vingers hebt.
Ha, bedankt Ester! Had ik het toch goed bedacht, gewoon in een keer de slagroomspuit erin rammen en hoppa. :-)
Neenee, de redactie vroeg me om de draad niet te veranderen cq om hun te mailen als er iets is voor een nieuwe draad (voor de draad ermee!).
Maarten, Dick, de bicpen en de soesjes hadden inderdaad een eigen draad verdient. Is het daar te laat voor? Nee toch? De gangbare praktijk - zoals Ester die eerst beschrijft voor het slagroomsoesje schat ik zo in - is in het filmpje goed te zien. Ik geloof zeker dat de ram met de bicpen efficiënter is dan inknippen, uithollen, vullen. Als eigen draad, duik ik nog ff in de geschiedenis.
Maarten, wat was je vergeten? Heb ik iets verkeerd gezegd dat je de redactie gaat meelen.