Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lizet, de schaar en glas optie is nog altijd heel goed, ik pas ze ook toe. Idem bij het snipperen van hardgekookte eieren voor de asperges "à a flamande": schaar en glas.
progressie is niet weg te denken...ook in de keuken :-)
En dan te denken dat we thuis vroeger de peterselie in een beker knipten met de oude keukenschaar.....
De grote(re) Italiaanse versie van dit keukenhulpje is wel degelijk handig.
Een snijplank vol geplukte peterselie wordt hiermee snel en netjes kleiner gemaakt waarna je verder gaat met het koksmes. Dagelijkse kost in tenminste één gerenommeerd restaurant dat ik ken.
Het is wel een Noorse uitvinding (beweren de Noren toch).
Volledig verklaarbaar voor wie geitost of mysost kent