Ze schrijft dat het een oud Frans dingetje is, dat ze graag ter hand neemt in de keuken als ze er de tijd voor heeft. Waarvoor?
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Paulo,si la compétition continue encore quelque temps, je vais encore trouver d'autres instruments de cuisine insolites... J'ai encore des idées
Nu we halverwege de 100 zijn, kan er niet eens een tentoonstelling van "(On)misbare keukenbenodigdheden" opgezet worden?
@Rob. Ik bak ook koekjes van hetzelfde deeg zonder die gaatjes, n.l. als ik haast heb en er gewoon vierkantjes van snijd. Krijg nooit blazen in mijn koekjes. Maar er gaat geen water door mijn deeg. Er zit alleen eidooier, eiwit, goede roomboter, suiker, patentbloem en een snufje zout in. Ik weet niet hoe jij aan die blazen komt? Heb je daar zelf ervaring mee?
De pennetjes zitten erin om te zorgen dat er gaatjes in het deeg geprikt worden zodat het vocht eruit kan er er dus geen blazen op het koekje komen.
Florine, wat een prachtig apparaatje! Totaal onmisbaar vanwege z'n charme.