Iedereen die wil weten hoe bedrijven gewassen zoals aardappelen, granen, suikerbieten en verschillende groenten telen en verwerken, is welkom op de open dag.

Akkerspots
Verspreid over Nederland organiseert de Week van de Akkerbouw 'Akkerspots' waarin steeds een groep van minimaal 5 akkerbouwbedrijven en een aantal andere bedrijven uit de akkerbouwsector zich presenteren. Op de website kun je een overzichtelijke kaart vinden van elke Akkerspot. Hierop kun je zien welke bedrijven je kunt bezoeken in jouw regio. De Week van de Akkerbouw wilt in elke belangrijke akkerbouwregio een Akkerspot organiseren. Van Zeeland tot Groningen, en alle andere akkerbouwregio’s daartussenin.

Verschillende activiteiten
Beleven en doen staat centraal op de Open Dag. Met activiteiten als een rondleiding, speurtocht voor kinderen, aardappel stempelen, een rondje op de trekker en proeven van heerlijke akkerbouwproducten, ervaar je als bezoeker zelf hoe dynamisch en innovatief de akkerbouw is.

Grote belangstelling
Op 11 mei hadden al 65 akkerbouwbedrijven zich aangemeld voor de Open Dag. Het aantal aanmeldingen is daarmee al het dubbele van de eerste editie van de Week van de Akkerbouw in 2013.

Info
Meld je via dit formulier aan voor de open dag.
Meer info kun je vinden op de website.
Dit artikel afdrukken