Eind maart 2015 lanceert Foodlog zijn nieuwe website. Maar daar willen we het eerst met je over hebben.
Foodlog gaat in het nieuwe jaar verder met onderzoeken hoe de website te optimaliseren is. In de tweede week van het nieuwe jaar (5 jan t/m 9 jan) nodigt Foodlog graag een aantal mensen uit voor een interview over hun gebruikerservaringen met de bestaande website.
Het interview zal plaatsvinden bij het internetbureau Onstuimig, dat nauw betrokken is bij onze website en de optimalisatie. Het bureau is in het centrum van Amersfoort, dus lekker centraal en makkelijk te bereiken (Varkensmarkt 2, Amersfoort). Daar word je ontvangen door Janne van der Zalm met koffie/thee en gebak. In ongeveer een half uur bespreken jullie de website. Als bedankje voor je komst ontvang je een fles wijn van Foodlog. Die zal nog veel duurzamer én gezonder zijn dan een fles met een Vinkje.
Wil je graag meedenken over de toekomst van de website van Foodlog, stuur dan je mailadres door naar redactie@foodlog.nl en dan plannen we een afspraak in de tweede week 2015 wanneer het jou uitkomt.
Meegedaan aan de enquête en benieuwd naar de uitslagen? Ze zijn te bekijken via deze link.
Dit artikel afdrukken
Het interview zal plaatsvinden bij het internetbureau Onstuimig, dat nauw betrokken is bij onze website en de optimalisatie. Het bureau is in het centrum van Amersfoort, dus lekker centraal en makkelijk te bereiken (Varkensmarkt 2, Amersfoort). Daar word je ontvangen door Janne van der Zalm met koffie/thee en gebak. In ongeveer een half uur bespreken jullie de website. Als bedankje voor je komst ontvang je een fles wijn van Foodlog. Die zal nog veel duurzamer én gezonder zijn dan een fles met een Vinkje.
Wil je graag meedenken over de toekomst van de website van Foodlog, stuur dan je mailadres door naar redactie@foodlog.nl en dan plannen we een afspraak in de tweede week 2015 wanneer het jou uitkomt.
Meegedaan aan de enquête en benieuwd naar de uitslagen? Ze zijn te bekijken via deze link.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Ik hoop op iets meer samenvattende conclusies. Het sterke punt is nu de breedte en door de zeer verschillende reacties, die gemiddeld zeer goed zijn vergeleken met een hoop andere sites, ontstaat een mooi boeket van feiten, meningen en inzichten. Maar enige poging om tot een integraal te komen zou ik toejuichen, vooral als die gemakkelijk terug te vinden is en actief gemaakt kan worden binnen een flankerend issue. Dan ga je bouwen op een wijze die beter is dan wat de wetenschap doet met meta analyses, omdat dit altijd een beetje het bij elkaar harken van los zand blijft. Door meer gestructureerd te bouwen en daarbinnen missende stukjes te gaan zoeken bereik je meer, hoop ik.
O, en wat ik net denk: een groter typkader zou ik fijn vinden. Desnoods een uitklapbare. Als ik hele teksten schrijf dan lees ik graag het geheel terug om er in te redigeren.
Dat gaat nu het handigst via versturen en dan weer bewerken, maar ik kan me voorstellen dat dat voor lezers onhandig is.
Een wekelijkse (Food)Cartoon zou wel aardig zijn. Liefst één die van elders in de wereld komt, en de daar spelende thema's illustreert.
Ik lees de discussies op mn smartphone, Android Samsung, en als ik een discussie wil gaan lezen met al veel reacties dan krijg ik het eerste deel vd discussie niet mee. Lijkt op geheugen probleem maar kan ook aan software liggen.
Wellicht ben ik daarvan af als ik er een keuze komt wat er bovenaan staat..
Zie ik nou in het plaatje hierboven dat Foodlog overstapt op Latijn?
Erg goed overigens dat het redesign zo grondig wordt aangepakt.