Origin chocolade is net als een goede wijn. Elke cacaosoort heeft zijn eigen specifieke smaakkenmerken. De rijke en subtiele smaken van de beste cacaosoorten zijn wat origin chocolade tot bekroonde chocolade maakt. Het evenement zal in het teken staan van zogenaamde origin chocolade: kwaliteitschocolade van de mooiste cacaosoorten uit één specifieke regio. Vele award-winning chocolademakers en -experts zullen aanwezig zijn om hun gastronomische chocoladeproducten te presenteren en te laten proeven aan het publiek.

Diner
Op vrijdag 23 oktober, de avond voorafgaand aan het evenement, vindt het jaarlijkse chocolade-diner plaats in het nieuwe restaurant Grand café De Tropen. Bij het menu speelt chocolade de absolute hoofdrol. Tickets hiervoor zijn te reserveren via het restaurant.

Programma
Het programma van Het Origin Chocolate Event is zeer divers en voor iedereen die van échte chocolade houdt een absolute must. Bijzondere demonstraties, presentaties, ontmoetingen, debatten én natuurlijk proeverijen, culinaire hoogstandjes van toppatissiers en chocolatiers passeren de revue.

Praktische info
Het programma van de dag is via de website te downloaden. Kaarten voor het diner op de 23e zijn beperkt beschikbaar. Kaarten voor het evenement zijn tot 12 oktober te kopen met early bird korting voor €9. Vanaf 13 oktober zijn ze online verkrijgbaar voor €13,50 en op de dag zelf aan de deur is de prijs €16,50.

Voor meer informatie, kijk op de website of op Facebook.

Fotocredits: Origin Chocolate Event
Dit artikel afdrukken