Culinair ontdekt: Service!
![Culinair ontdekt: Service!](https://www.foodlog.nl/images/made/2a703e01277aca84/1024px-Bruxelles_11_rue_de_Tabora_904_bar_café_719_433_84_s_c1.jpg)
De cafés openden hun deuren, maar klanten mogen niet meer traditioneel aan de bar bestellen. Maar is dat wel traditioneel? Nick Trachet duikt in de wereld van de service van Brusselse cafés.
Nog altijd overspoelt de veelheid aan berichten en nieuws over de coronapandemie ons allen. De behoefte aan duiding neemt alleen maar toe. Op Foodlog bieden we dagelijks een selectie van de berichten die wij relevant vinden uit de (inter)nationale...
Coca-Cola ziet brood in een innovatie van CuRe Technology. De start-up uit Emmen ontwikkelde een nieuwe methode om PET-flessen te recyclen. Coca-Cola wil daar graag gebruik van maken. Dat schrijft Het Financieele Dagblad. Voor de jaarlijkse...
Vanaf 1 augustus kun je bij IKEA ook 100% plantaardige Zweedse balletjes eten of meenemen uit de Swedish Food Market. De Huvudroll ziet er hetzelfde uit als de vleesvariant, zouden net zo goed moeten smaken én zijn lager geprijsd dan de...
Nog altijd overspoelt de veelheid aan berichten en nieuws over de coronapandemie ons allen. De behoefte aan duiding neemt alleen maar toe. Op Foodlog bieden we dagelijks een selectie van de berichten die wij relevant vinden uit de (inter)nationale...
Nog altijd overspoelt de veelheid aan berichten en nieuws over de coronapandemie ons allen. De behoefte aan duiding neemt alleen maar toe. Op Foodlog bieden we dagelijks een selectie van de berichten die wij relevant vinden uit de (inter)nationale...
Het was voor La Place puzzelen hoe klanten binnen anderhalve meter afstand kunnen houden. De meeste La Place-restaurants gaan nu weer open. Ruim een kwart, 23 van de circa 80 Nederlandse vestigingen, blijven echter gesloten. Het gaat om
Nog altijd overspoelt de veelheid aan berichten en nieuws over de coronapandemie ons allen. De behoefte aan duiding neemt alleen maar toe. Op Foodlog bieden we dagelijks een selectie van de berichten die wij relevant vinden uit de (inter)nationale...
Boerenactiegroep Agractie eist dat de Nederlandse supermarkten meer gaan betalen voor zuivel. Per liter rauwe melk die verwerkt wordt in pakken, kaas, yoghurt en vla moeten inkopers 5 cent meer betalen.
Vanaf morgen zijn Belgen verplicht een mondkapje te dragen bij een bezoek aan onder meer een supermarkt. Dat besloot het Overlegcomité, met daarin de vertegenwoordigers van de verschillende regeringen in België, donderdagavond. Supermarkten uiten...
De ‘stille revolutie’ van kweekvlees is zeven jaar gaande en begon - na eerste stapjes in Utrecht - in Maastricht. Biotechnische verbeteringen en meer geld voeden de innovatie. Zal het er ooit van komen dat er geen dieren gedood hoeven te worden,...