In de 19 en 20e eeuw trokken immigranten uit 4 continenten naar Peru. De aanwezigheid van al deze verschillende culturen in Peru heeft een duidelijke invloed achtergelaten in de gastronomie van het land, die zich door de fusie van verschillende stijlen en het gebruik van lokale ingrediënten heeft ontwikkeld tot een van de meest diverse, unieke “keukens” in de wereld. Met deze inspirerende eigenschappen kun je zelf aan de slag tijdens de workshop op 4 maart.
De workshop staat onder leiding van Roel van Kollem.

Je gaat Ceviche maken. De combinatie van rauwe vis, limoensap en chili pepers mag uiteraard niet ontbreken. Verder staan er antichuchos de corazón, spiesjes met chilisaus en Camarones & asparragos y quinoa, garnalen en asperges gepaneerd met quinoa op het menu. En een heerlijk dessert met zoete calabas.

Reserveringen
De kookstudio hanteert een minimum van 8 personen per kookles. Mocht dit aantal onverhoopt niet gehaald worden dan ontvang je daarover, minimaal 1 week van te voren, bericht.
Kom je met een groep van 15 personen of meer dan kun je ook zelf datum, tijd en menu bepalen.

Info
De kosten voor de workshop zijn € 55 per persoon. De workshop duurt 4 uur. Je kunt contant betalen na afloop van de kookworkshop. Het aanmeldformulier en meer informatie kun je vinden op de website.

Het adres: Papaverweg 37B, 1032 KE Amsterdam, telefoon: 020 - 63 63 607.

Fotocredits: Kookstudio Peter Pan
Dit artikel afdrukken