De drie A's van Brabants culinair erfgoed staan centraal tijdens ProefMei: Asperge, Ansjovis en Aarbeien.
Tijdens ProefMei kunnen bezoekers kennismaken met genoemde streekproducten en andere culinaire creaties van de deelnemende ProefMei-restaurants uit Nederland en België die voor de gelegenheid koken in luxe buitenkeukens. Op de pleinen in het historische centrum van Bergen op Zoom zijn gedurende vier dagen onder meer concerten, kunstexposities, dans- en theatervoorstellingen te zien van gezelschappen uit de regio. De internationale inbreng is afkomstig van bevriende Vlaamse steden, Oudenaarde, Brugge, Lier en Mechelen.
Genoemde (erkende) streekproducten zijn afkomstig van de Brabantse Wal, een landschapsgebied in West-Brabant op de grens van Zeeland en Vlaanderen.
Meer informatie en het programma zijn hier te vinden.
Dit artikel afdrukken
Genoemde (erkende) streekproducten zijn afkomstig van de Brabantse Wal, een landschapsgebied in West-Brabant op de grens van Zeeland en Vlaanderen.
Meer informatie en het programma zijn hier te vinden.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog