Op 18 september vind je PuurFair in de Westergasfabriek in Amsterdam. PuurFair wil zo veel mogelijk mensen inspireren om vanaf nu een duurzamer leven te leiden. Daarom brengt PuurFair producten, diensten en trends onder de aandacht die jou helpen om gezonder te leven, verstandiger om te gaan met energiebronnen en om afval te verminderen of te hergebruiken.

Themapleinen
De Westergasfabriek is opgesplitst in zes themapleinen: wonen, energie, voeding, lifestyle, crowdfunding, mobiliteit en vrijetijd. Daarnaast is er ook een speciaal baby- en kinderplein wat interessant is voor (aanstaande) ouders!

Naast deze stands zijn er ook lezingen en workshops. Denk aan het verhaal van ons afval: wat voor leven krijgt het na gebruik? Hoe kun je zelf minder afval produceren? Of luister naar de lezing van Sea First over de stand van de zee. Leer een raamtuin maken of test een Stromer e-bike. Voor kinderen is er ook van alles te doen. Op de website staat een uitgebreid programma.

Informatie
Tijden: van 10.00 tot 18.00 uur
Tickets: PuurFair gaat dit jaar werken met het waardebepaling achteraf systeem. Je bepaalt dus zelf wat je betaalt na afloop van de beurs! De richtprijs is €10,00 maar vind je het minder waard, dan betaal je minder.
Adres: Haarlemmerweg 8E, 1014 DB Amsterdam

Voor meer informatie en het bestellen van tickets zie de website.
Dit artikel afdrukken