‘Gisterenavond heb ik voor de laatste keer gekookt in Oud Sluis. Na afloop heb ik de deur dichtgetrokken van wat 43 jaar lang mijn thuis is geweest.’
Zo begint Herman de brief die nu de website van zijn voormalige 3-sterren restaurant in Zeeuws-Vlaanderen vervangt. Om twee over twaalf afgelopen nacht stuurde hij de brief tevens per tweet de wereld in.
Dit artikel afdrukken
Zo begint Herman de brief die nu de website van zijn voormalige 3-sterren restaurant in Zeeuws-Vlaanderen vervangt. Om twee over twaalf afgelopen nacht stuurde hij de brief tevens per tweet de wereld in.
Merci, merci, merci. 25 jaar Oud Sluis. pic.twitter.com/R4UX1UVFvu
— Sergio Herman (@SergioHerman) December 21, 2013
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook