Geniet drie dagen lang van heerlijke wijnen, de meest bijzondere wijn-spijcombinaties en een verwassend programma. Met een mooi uitzicht over de skyline van Rotterdam, proost je samen met vrienden op een goed begin van de festivalzomer.

Op het festival staan kwaliteitswijnen centraal, van Europese klassiekers tot aan Nieuwe Wereldwijnen. Wil je je wijnkennis vergroten? Laat je dan verrassen in het Proefpaviljoen of volg een masterclass bij een sommelier. Ben je een bierliefhebber? Geen probleem, er is een heerlijk aanbod (speciaal)biertjes. Naast overheerlijke wijn en (speciaal)bieren is er op RYPP Wijnfestival een culinair aanbod bestaande uit Rotterdamse (pop-up) restaurants.

Ook zijn er live performances door lokaal opkomend talent en singer-songwriters tot aan eigenzinnige DJ’s of een Silent Disco. Daarbij zijn er onverwachte performances en spontane theateracts.

Informatie
Data: 26 tot en met 28 mei
Openingstijden: 13.00 (vr 16.00) – 23.00 (zo 22.00) uur
Locatie: Raampoortstraat 30, 3032AH Rotterdam
Kosten: 9 euro (incl. Wijnglas). Aan de deur kost een ticket 12 euro. Koop hier je tickets.

Op het RYPP Wijnfestival betaal je met munten. Deze zijn verkrijgbaar op het festivalterrein. De munten kosten €2,50 per stuk. Let op: munten kunnen alleen met pin worden afgerekend.

Kijk voor meer informatie over het evenement op de website of de Facebookpagina.
Dit artikel afdrukken