Het event is in de kassen van de Haarlemse Stadskweektuin. Twee weken voor Kerst kan iedereen tussen 11 en 16 uur terecht voor (h)eerlijke en ambachtelijke producten. Deze overdekte markt is georganiseerd door NME-Haarlem en Slow Food Haarlem.

Kom proeven en laat je voor de kerst nog inspireren of adviseren door de demonstraties en verkoop op de wintereditie van de overdekte Slow Food Markt op zondag 13 december in de kassen van de Stadskweektuin in Haarlem! De markt voor de duurzame thuiskok.

Wat is Slow Food?
Slow Food is een beweging die staat voor alles wat fast food niet is. Ingrediënten die met liefde en zorg zijn gekweekt of opgegroeid, zoals biologische óf streekproducten. Ze munten uit door smaak en belasten onze leefomgeving zo min mogelijk. Het gaat om eten zoals eten hoort te zijn.

Op de markt vind je dus volop (seizoens)producten uit de hele regio. Smaakvolle producten die zonder schade aan leefomgeving, dierenwelzijn en de gezondheid worden geproduceerd, van producenten die een eerlijke vergoeding krijgen voor hun werk. De markt zal een gevarieerd beeld van het culinaire seizoen te geven. De toegang is gratis.

Plaats: Kweektuin, Kleverlaan 9, Haarlem
Datum: Zondag 13 December
Tijd: van 11.00 tot 16.00 uur

Kijk voor meer informatie op Facebook.

Fotocredits: 'Slow Food Markt', Slow Food Haarlem‎ via Facebook
Dit artikel afdrukken