De SFYN Academie biedt een veelzijdig en interactief lesprogramma voor alle jonge mensen die actief zijn in de voedselsector. Door middel van colleges, excursies en workshops verdiepen we ons in ketens en systemen en gaan we in gesprek met boeren, vissers, chefs, wetenschappers, marketeers, beleidsmakers en elkaar. Het programma bestaat uit zeven themadagen, twee trainingen, een openingsavond en een slotdag. Daarnaast wordt een studiereis van vier dagen georganiseerd in april en wordt er gemiddeld acht uur per maand gewerkt aan een case voor een organisatie.

Jonge boeren en toekomstige regelgevers werken samen aan oplossingen, chefs kijken hun karbonades in de ogen en stedelijke designers en managers zien hoe hun ontwerpen en keuzes het boerenland beïnvloeden – en andersom. De deelnemers verschillen qua achtergrond, maar hebben hetzelfde doel: het verbeteren van het voedselsysteem. Tijdens de Academie draag je bij aan het oplossen van praktische voedselvraagstukken en werk je aan een case voor een organisatie.

Aan de SFYN Academie is voor individuele deelnemers een eigen bijdrage van €350 verbonden. Ben je in dienst bij een bedrijf met meer dan 25 werknemers, dan neem je namens je werkgever deel en is de bijdrage €1050. Kijk op de website voor de voorwaarden en aanmeldingsprocedure. Wil je meer weten over de Academie? Bekijk hier de brochure of stel je vraag via academie@sfyn.nl.

Contact: academie@sfyn.nl
Kosten: min. €350
Data en Tijden: 5 januari t/m 23 juni 2018
Locatie: Verschillende locaties

Website: SFYN.
Dit artikel afdrukken