Met ruim 40 bakbrommers, stomende campers, gezonde vreetschuren op wielen en rollende BBQ’s die hun kamp komen opslaan tijdens de Smaak Karavaan heb je genoeg keuze. De mobiele keukens toveren de lekkerste gerechten tevoorschijn. Van gehaktbal tot kreeft, van oester tot pulled pork, van een sappige hamburger tot pittige Thaise curry & van cupcakes tot versgedraaide ijs. Je kunt hier je hart ophalen met de vele keukenprinsen -en prinsessen die alles met liefde klaarmaken. Naast heerlijke hapjes kun je ook zelf boodschappen inslaan. Er zijn kooplieden die volop traditionele Brabantse producten aanbieden met gratis Brabantse gezelligheid!

Voor de volledige line-up kun je kijken op de website. De lijst wordt nog aangevuld, dus vergeet niet regelmatig even een kijkje te nemen.
Programma

Programma
Ieder jaar worden er in samenwerking met de Tilburgse inwoners weer vele leuke, verrassende dingen georganiseerd. Ook dit jaar zijn er weer toffe ideeën voor je klaargezet en ontstaan er spannende samenwerkingen op het terrein. De Smaak Karavaan heeft er weer helemaal zin in je te mogen ontvangen! Ben je al nieuwsgierig geworden? Kijk voor het volledige programmaoverzicht op de website.

Informatie
Data en tijden: vrijdag 15 september 16.00-01.00, zaterdag 16 september 14:00-01.00, zondag 17 september 13:00-23.00
Kosten: toegang is gratis
Locatie: Tilburg, Tilburgse Spoorzone, Burgemeester Brokxlaan 8. Entree via de Willem II passage, Hall of Fame of het NS Plein.

Kijk voor meer informatie op de website of de Facebookpagina van het evenement.

Dit artikel afdrukken