Het festival De Smaakboulevard zet het grootste park van Amsterdam op een culinair podium. Op zaterdag 1 juli kan je van 13:00 tot 21:00 uur genieten van wereldse gerechten, lokale acts, muziek, dans, workshops en beeldende kunst voor jong en oud. Ook de feestelijke Carnival Parade die feestelijk door Nieuw-West trekt eindigt met muziek, dans en spectaculaire kostuums midden op de Smaakboulevard.

De Smaakboulevard XL houdt dit jaar niet alleen huis op de mooiste oever van de Sloterplas maar ook op het Osdorpplein met een speciaal kinderplein en optredens van internationale artiesten.

Streetfood fest
Net als afgelopen jaren staat de Smaakboulevard voor de culinaire diversiteit van Nederland en Nieuw-West in het bijzonder. Van heerlijke barbecuegerechten tot rijstmaaltijden, van hapjes uit verre uithoeken van de wereld tot smakelijke hamburgers. De Smaakboulevard ondersteunt de lokale economie en biedt lokale smaakmakers graag het podium om zich aan een breed publiek te presenteren met al hun specialiteiten.

Amsterdam BLEND Market
Daarnaast is de Amsterdam BLEND Market ook dit jaar weer onderdeel van de Smaakboulevard en biedt tijdens het festival plaats voor alle lokale helden: buurtbewoners, creatieven, ondernemers en sociale initiatieven. Laat je verrassen door de producten van je Amsterdamse buren: van tweedehands en vintage tot creatie, design en upcycled artikelen.

De toegang is gratis.
Kijk voor meer informatie op de website.
Dit artikel afdrukken