Klosse, ook bekend als de Smaakprofessor, wil op een spannende manier de industriële en ambachtelijke voedselwereld tegen elkaar afzetten. In Een uitgekookte zaak raken een beroemde Franse kok en een knappe Amerikaanse Harvard studente betrokken bij schandalen in de voedselwereld, zoals die ook in werkelijkheid voorkomen. “Het is en blijft een roman,” zegt de schrijver, “maar het is wel mijn bedoeling om mensen aan het denken te zetten over hun voeding.”
Klosse, ook bekend als de Smaakprofessor, wil op een spannende manier de industriële en ambachtelijke voedselwereld tegen elkaar afzetten. In Een uitgekookte zaak raken een beroemde Franse kok en een knappe Amerikaanse Harvard studente betrokken bij schandalen in de voedselwereld, zoals die ook in werkelijkheid voorkomen. “Het is en blijft een roman,” zegt de schrijver, “maar het is wel mijn bedoeling om mensen aan het denken te zetten over hun voeding.”
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Iemand dit boek al gelezen? Is het de moeite waard?