![image](/images/uploads/080328_080328_zwolle_hoofdstad_van_de_smaak.jpg)
Hoogtepunt dit jaar is de organisatie van activiteiten in het kader van de landelijke campagne Week van de Smaak, die van 22 t/m 28 september gehouden wordt. In de 'Week van de Smaak' is er vooral veel aandacht voor ambachtelijk bereide producten, biologische topproducten, het streekproduct, seizoensproducten en bijzondere en vergeten smaken.
Epicentrum
Zwolle is dan, als nationale ‘Hoofdstad van de Smaak', het epicentrum waar producent en consument elkaar ontmoeten, in de vele kwaliteitrestaurants, in de speciaalzaken en in de ambachtelijke bedrijven in de stad en in de omgeving.
Als Zwollenaar durf ik het bijna niet te zeggen.....maar kom allemaal naar Zwolle en ervaar de smaak. Op 13 april in de proosdij.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 4 juli krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 4 juli krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook