Tijdens het Streekbierfestival komen lokale bierbrouwers naar de binnenstad van Utrecht om je hun lekkerste biertjes te laten proeven.

Streekbierfestival
Het festival vindt plaats in verschillende cafés in de Utrechtse binnenstad. De de entree is gratis (je betaalt alleen voor het bier). De deelnemende cafés schenken bier van verschillende brouwers en hebben ook een bierbegeleider om je te helpen kiezen.

Proefglazen
Cafés zullen de streekbieren schenken in proefglazen. Zo kun je lekker veel proeven, zonder een kater!

Overnachten
Wil je alle drie de dagen op het festival aanwezig zijn? Maak dan van het festival een weekendje Utrecht! Je kan in Utrecht goedkoop overnachten via bijvoorbeeld Airbnb of boek een hotel.

Vervoer
Het festival is heel goed te bereiken met het openbaar vervoer. Verschillende bussen vertrekken vanaf Station Utrecht Centraal in de richting van het Janskerkhof, het centrale plein in Utrecht waar verschillende cafés zitten. Met de auto kan je ook prima parkeren in de betaalde parkeergarages in en rondom de binnenstad. Ook lopend is het festival goed te bereiken, en je doorkruist de prachtige binnenstad van Utrecht!

Informatie
Adres: Nobelstraat 193, 3512EM, Utrecht
Entree: Gratis. Let op: in de meeste cafés kun je pinnen, maar neem voor de zekerheid ook contant geld mee.

Om alcoholische dranken te mogen drinken moet je wel 18 jaar of ouder zijn en ben je verplicht om jezelf te legitimeren.

Voor meer informatie zie de website van het Streekbierfestival en de Facebookpagina.
Dit artikel afdrukken