Wat zal het worden? Een snelle hap? Superfoods om de maaltijd aan te vullen? Of ga je voor raw foods? Als consument heb je ongetwijfeld met superfood, fastfood en raw food te maken, misschien alleen al door de grote aandacht die de media hieraan geven. Kun je voor meer gezondheid kiezen door één van deze drie te eten of kun je er maar beter van afblijven?

Voeding Nu, een journalistiek vakmedium, organiseert op 27 januari de bijeenkomst ‘Superfood, Fastfood en Rawfood’ waarin experts iets vertellen over de betekenis van deze voedingtrends voor de gezondheid. Uiteraard kan het publiek deelnemen aan de discussie.

Sprekers zijn Stephan Peters van het Voedingscentrum, Wouter de Jong, diëtist en natuurgeneeskundig therapeut, Liesbeth Oerlemans, gepassioneerd blogger over voeding en Yneke Vocking van de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. De dag wordt voorgezeten door Hans Kraak, hoofdredacteur van Voeding Nu.

Waar: De Glazen Ruimte, Maarssen
Datum en tijd: 27 januari 2015, 10.30 tot 15.00
Voor wie: geïnteresseerden
Prijs: 35,- tot 95,- euro
Meer informatie en aanmelden: via de website van Voeding Nu.

Fotocredits:City Tree
Dit artikel afdrukken